nystart



Nu börjar jag om på nytt. Jag ska börja med att städa lägenheten.

nystart



Nu börjar jag om på nytt. Jag ska börja med att städa lägenheten.

oj

OJOJOJOJOJOJ.

!!!!!!!!!!!

JAG ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ DIG.


saknar




Bara själva grejen att se ditt namn pryta displayen, damn, i love it. Jag vill bara att du ska komma hem hit och mysa. Kolla på film och pilla mig i håret och hålla mig i handen. Nej, det spelar fan ingen jävla roll vem som kommer hit och myser med mig. SN'ööa vem fan som helst, kom hit i en timme eller två så jag kan bli kär i dig och så kan du bli kär i mig och så blir vi tillsammans och ligger hemma varje helg och är tråkiga.


.



Middagen spurtar ut ur magen som en sprintlöpares första meter. Jag sitter i ett trapphus och är fulls om fan. Och så kommer han. Jag gömmer mitt ansikte i händerna. Jag dricker vattnet som han ger mig snabbt men hinner inte dricka upp hela glaset innan det fortsätter att spruta ur munhelvetet.

- Kom. Kom så går vi över till mig. Jag bor bara 2 hus bort.
- Man ska inte följa med pojkar hem.
- Du gör som du vill.

Och så 10 minuter senare, ett badrum för mig själv, en dush och jag låter vattnet skölja bort min skam. Jag vill spy men det finns singet mer att spy upp. Jag får låna en tröja och han kokar te. Man ska man ska man ska följa med pojkar hem. För jag vill jag vill jag vill träffa dig igen.